COMITÈ INTERCENTRES DE PERSONAL LABORAL DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ: OFERTA PÚBLICA DE TEEI

Us informem que el passat dimarts dia 14 de setembre, recollint les vostres queixes, vàrem tenir la reunió que havíem sol·licitat amb la Subdirecció de Serveis per resoldre dubtes sobre el procés selectiu corresponent a la convocatòria L005/2020 de Tècnica d’Educació Infantil.
 
Valorem positivament la informació que ens varen donar referent als dubtes plantejats i que podeu consultar al web del Departament  A l’apartat “Preguntes més freqüents”. 
 
Malgrat tot hi ha temes que ens segueixen preocupant, com ara l’organització de la realització dels dos exercicis de la primera prova.
Com a comitè hem manifestat que no entenem per què no s’ha previst un descans entre exercici i exercici. Considerem que aquesta decisió de l’Òrgan Tècnic  provoca una durada excessiva de la prova que fa que les aspirants hagin d’estar massa hores assegudes dintre d’una mateixa aula. Denunciem que aquesta situació d’enclaustrament pot crear una angoixa innecessària que pot influir negativament en els resultats.

Som coneixedors i valorem la necessitat de l’aplicació de les mesures COVID, però considerem que les facultats disposen d’uns espais exteriors suficients per permetre sortir de l’aula per fer un descans. Creiem que seria la manera d’aconseguir un clima més facilitador a l’hora de fer una prova d’aquestes característiques.
 
Des del Comitè Intercentres ja vam manifestar al Departament que 5h seguides dintre d’una aula, crea malestar i disminueix la capacitat de concentració. Malauradament no han tingut en compte la nostra petició i es torna a reproduir la situació de les oposicions de  llars d’infants de fa uns anys.
 
Així mateix us informem que ens hem adreçat a la Directora General per fer-li arribar aquesta queixa que trobem del tot justificada.