CCOO EXIGIM COBRAR EL COMPLEMENT DE PRODUCTIVITAT AQUEST ANY

El 2012 la Generalitat va eliminar el complement de productivitat que cobrava el personal d’administració i serveis i el personal laboral. Van ser 20 milions d’euros que ens van sostreure.

El desembre del 2018 CCOO vam acordar el retorn d’aquests diners — un 50% aquest 2021 i l’altre 50% el 2022—, juntament amb el retorn de les pagues extres. Gràcies a aquest acord vam suspendre la vaga que teníem convocada per al 12 de desembre d’aquell any.

Ara, amb l’excusa d’establir un nou sistema d’avaluació de l’acompliment per poder cobrar aquest complement, ens proposen esperar al 2022 per negociar el sistema i acumular els diners d’aleshores.

CCOO rebutgem totalment aquesta proposta. L’acord sindical s’ha de complir amb el mateix sistema que el 2011, el darrer any que es va cobrar, i llavors estarem disposats a negociar un nou sistema.

A la reunió realitzada ahir els representants de Funció Pública es van comprometre a analitzar la nostra proposta. Esperem que la resposta, en els propers dies, sigui favorable, ja que els acords s’han de complir.

El Govern de la Generalitat ha d’entendre que no podem acceptar cap ajornament després de deu anys, i menys quan encara ens resten molts més drets per recuperar.

[pdf-embedder url=”https://educaccio.wpsysadmin.dev/wp-content/uploads/2021/10/info-area-publica_complement-productivitat-octubre-2021.pdf” title=”info area pública_complement productivitat octubre 2021″]