Borsa de treball de personal laboral PAS i PAE

BORSA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL PAS I PAE

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA

Us informem de la publicació de la Resolució per la qual  es modifiquen alguns aspectes de la borsa oberta. 

  1. Es tanca el termini d’inscripció a la borsa de treball per a la categoria professional d’integrador/a social (C1) el 31 de març de 2021.
  2. La borsa es manté oberta per a les categories professionals i comarques següents:
    • Oficial de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès i Vallès Occidental.
    • Oficial de primera, manteniment (D1) – OFI: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès, i Vallès Occidental.
    • Ajudant de cuina – netejador/a (D2) – NAJ: Alt Camp, Bages, Baix Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Tarragonès, i Vallès Occidental.
    • Educador/a d’educació especial en centres públics (C1) – EEE: tots els àmbits geogràfics.
  3. S’obre el termini de presentació de sol·licituds, a partir de l’endemà de la data de publicació d’aquesta Resolució, per la categoria professional de fisioterapeuta (B) per tal que les persones que reuneixen els requisits per formar part de la borsa esmentada puguin formalitzar la seva participació o que els participants actuals de la borsa puguin ampliar les categories professionals (punt 3 de la Resolució de 2 de setembre de 2020). Un cop inscrit un nombre de candidats suficients, es tancarà el termini d’inscripció, la qual cosa serà anunciada pels mateixos canals. Per la categoria professional de fisioterapeuta (B) s’obre en les comarques següents:
    • Fisioterapeuta (B) – FIS: tots els àmbits geogràfics.

Teniu tota la informació a http://educacio.gencat.cat/ca/serveis-tramits/provisio-pas/provisional/borsa-treball-laboral/ . Consulta l’apartat de Convocatòria extraordinària.