CCOO dona suport a la concentració contra les retallades encobertes amb la nova classificació dels centres #StopRetalladesEducació

CCOO Educació dona suport a la concentració organitzada per AMPA/AFA contra les retallades encobertes amb la nova classificació de les complexitats dels centres.

La Federació d’Educació de CCOO ja ha renunciat reiterades vegades la retallada provocada amb la nova catalogació dels centres educatius, demanant i exigint que no es perdessin aquesta categoria de centres de màxima complexitat en centres educatius en temps de pandèmia. Per això vam donar suport a les reivindicacions de les AFA dels centres de màxim complexitat en la concentració del 21/06/21 , on vam demanar aturar les retallades derivades de la nova catalogació de centres segons la seva “complexitat” feta amb dades del curs 2018/19. I és per això, que donem suport a la concentració d’aquest dijous, 23 de setembre a les 10 h, davant dels diferents Serveis Territorials del Departament d’Educació.

Les retallades encobertes amb la nova classificació de les complexitats dels centres s’han de corregir: tothom perd quan els recursos a l’Educació minven.