Presentem recurs d’alçada contra la resolució del Departament que autoritza el tancament de l’Acadèmia Cultura de l’Hospitalet

#AcadèmiaCulturaNoEsTanca

L’Acadèmia Cultura escolaritza a 340 alumnes del districte de Collblanc-Torrassa, una zona amb un greu problema de dèficit de places escolars, que s’estén a tota la ciutat de l’Hospitalet. El seu tancament provocaria un increment de les ràtios als altres centres propers i l’acomiadament de més de trenta treballadores i treballadors.

El Departament d’Educació ha autoritzat, d’una manera que només podem qualificar com a poc responsable, el tancament i per posar-hi fre, CCOO hem estat al costat de treballadores i famílies des del primer moment.

Ara hem presentat davant la Directora General de centres concertats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya un recurs d’alçada contra la resolució de tancament “donat que no existeix cap informe que garanteixi l’escolarització amb garanties de qualitat per aquest alumnat i la de la resta de centres educatius en els quals es puguin escolaritzar”. Esperem que el Departament d’Educació compleixi amb el seu deure i retiri aquesta resolució.

Mentrestant ens continuarem mobilitzant:
⮚ Dissabte 24: Recollida de signatures al matí, al mercat de Collblanc.
⮚ 27 d’abril: Concentració a les 11h a les portes del Departament d’Educació. Via Augusta, 202, Barcelona.
⮚ 5 de maig: Concentració a les 11,30h a les portes de l’Escola Acadèmia Cultura. Carrer del Doctor Martí Julià, 149, L’Hospitalet de Llobregat.