La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya celebra el seu 13è Congrés

El 13è Congrés tindrà lloc el divendres 9 i 10 d’abril, a Barcelona

La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya celebra el seu 13è Congrés

La Federació d’Educació de CCOO celebrarà el divendres 9 i 10 d’abril, a la seu nacional de CCOO de Catalunya el seu Congrés, amb el lema “Eduquem, lluitem transformem”.

Els 107 delegats i delegades faran un balanç de la feina feta durant els darrers quatre anys i aprovaran un document amb cinc eixos d’actuació pel proper mandat, que es resumeixen en dues grans idees:

  • Millorar la defensa i la representació de les treballadores. Organitzar-nos millor per ajudar a organitzar als nostres companys i companyes als seus centres de treball.
  • Donar a conèixer el model educatiu que defensem a CCOO, un model inclusiu, equitatiu, democràtic, coeducatiu, laic … Volem que el Dret a l’educació sigui una prioritat per tots els governs.

El Congrés també escollirà una nova direcció, a la que no optarà el company Manel Pulido, Secretari General de la Federació els sis últims anys, a qui agraïm la seva dedicació infatigable.

Tant la inauguració, divendres a les 16:30 com la cloenda (amb la participació de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya) el dissabte 10 a partir de les 19:30 seran retransmeses en directe pel canal de youtube de la Federació (https://www.youtube.com/channel/UCs0CP8mrSXOG8nKNn8SYaLQ).