Acte reivindicatiu FECCOO d’inici de curs 21-22 – “Més recursos, més drets”.

Dimecres 8 de setembre a les 18.00 hores a la plaça Sant Jaume (Barcelona). Cartells concentració en PDF

Encetem un nou curs amb mancances històriques, algunes d’elles ara agreujades per la pandèmia, amb reptes a assolir i propostes, i amb la reivindicació històrica que ja ha de materialitzar-se, més recursos per l’educació per garantir els nostres drets!

Volem: una educació inclusiva, democràcia i participació real als centres educatius, una Formació Professional de qualitat, una universitat amb les condicions adients, situar la importància que els pertoca al lleure educatiu i a l’ensenyament 0-3 i estabilitat per a tots els i les professionals que treballen als centres educatius.

CCOO Educació convoquem aquesta concentració per reivindicar i reclamar plegades, juntament amb representants de la comunitat educativa (famílies i associacions d’estudiants), l’increment del pressupost per educació fins al 7% del PIB.

Per l’educació: + recursos i + drets! – Volem el 7%

Concentració de CCOO Educació amb altres veus de la comunitat educativa per denunciar les mancances de l’educació i la necessitat d’arribar al 7 % del PIB pel pressupost educatiu. Amb el taller de pancartes, animació amb grup de batucada i “plantada” de les reivindicacions de set eixos de lluita perquè “floreixin” amb l’increment pressupostar:

 1. Educació Inclusiva.
 2. Accés universal, dret a l’educació postobligatòria.
 3. Democràcia i participació als centres.
 4. Dret a negociar, condicions de treball dignes.
 5. Valor educatiu de l’etapa del 0-3.
 6. Posar fi a la temporalitat.
 7. Educar per la igualtat, societat feminista.

Entitats que van participar:

 • Grup d’AMPA/AFA en lluita (famílies de centres de màxima complexitat)
 • Escoles contra la segregació
 • FAPAES
 • Plataforma Infermera escolar
 • Acció Jove
 • Associació estudiants progressistes (AEP)
 • Front d’Estudiants
 • El Casalet (moviment d’ensenyants de l’Hospitalet)

L’acte va constar amb parlaments de Tere Esperabé, secretaria general de la Federació d’Educació de CCOO, portaveus de treballadores i treballadors de l’àmbit educatiu, de les entitats abans esmentades, de les– les famílies i va cloure amb la intervenció de Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya.

Comparteix.

Comentaris tancats.