26 d’abril dia de la visibilitat lèsbica

Projecció i col·loqui sobre el documental “LESBOFÒBIA

 ️ Dilluns, 26 d’abril de 2021  16h

Projecció i col·loqui sobre el documental “LESBOFÒBIA, un documental i deu respostes”. 26 ABRIL 2021 A Les 16 h Sala d’actes de CCOO Catalunya (Via Laietana, 16), i transmissió en línia.

Inscripcions en aquest enllaç

 

Presentació i col·loqui sobre dues mirades cap al lesbianisme en veu de les seves autores.

 ️ Dilluns, 26 d’abril de 2021   21h

Presentació i col·loqui sobre dues mirades cap al lesbianisme en veu de les seves autores, Cristina Domenech (Senyores que es van encastar fa molt) i Melani Tosso (Brioixos). Ens parlaran de les seves publicacions en una xerrada distesa.

Enllaç a la presentació i col·loqui.

 

Concurs de poesia per la visibilitat lèsbica

Envia els teus poemes abans del 26 d’abril.

Participa en el certamen de poesia amb motiu de la celebració del Dia de la Visibilitat Lèsbica i envia les teves obres de qualsevol temàtica relacionada amb la diversitat de realitats de les dones lesbianes, ja sigui des de la vivència pròpia, les interseccionalitats que travessen, la lluita de drets, l’activisme, la visibilitat o invisibilitat o la lesbofobia.

L’Oficina de Diversitat Sexual i Identitat de Gènere de la Universitat Complutense de Madrid (UCM) convoca la I edició del Concurs de poesia per la visibilitat lèsbica en col·laboració amb l’àrea de Dona, Polítiques d’Igualtat i LGTBI de la Federació Estatal d’Ensenyament de CCOO.

Podran participar totes les persones interessades que formin part de la UCM, ja siguin estudiants o personal, així com persones externes de qualsevol nacionalitat.

Les poesies han de tenir una extensió màxima de 500 paraules i ser originals.

En total, se seleccionaran 69 obres que formaran part d’un poemari que editarà i publicarà la Delegació de Diversitat i inclusió de la UCM.

El termini per a enviar els poemes finalitza el dilluns 26 d’abril de 2021.

Descarrega’t les bases del concurs i participa.