El curs 2021-22 l’Institut Ferran Tallada, de titularitat de l’Ajuntament de Barcelona, no oferirà el primer curs de l’ESO i de manera gradual es tancarà aquest nivell educatiu.

Des de CCOO ens vam assabentar gràcies al personal del centre, i immediatament vam demanar explicacions al CEB.

A la primera reunió del Grup de Treball del CEB a la que havíem demanat explicacions, no ens en van donar cap sobre el tancament, simplement que la decisió estava presa.

El CEB i l’Ajuntament de Barcelona no poden prendre cap decisió que afecti als treballadors i treballadores sense parlar amb la part sindical. És per això  que CCOO denunciem aquesta forma de procedir ja que estem parlant de que hi ha personal de l’Ajuntament de Barcelona, que progressivament, cada curs, pot perdre el seu lloc de treball.

CCOO demanem  al CEB i a l’Ajuntament de Barcelona responsabilitat, i volem saber quanta gent està afectada i què passarà amb aquest personal.

CCOO donem suport al personal del Ferran Tallada, un personal entregat al seu alumnat. El fet de ser un institut amb ESO, Batxillerat i Cicles Formatius li dona una riquesa, i sempre s’ha donat una relació entre els cicles de serveis a la comunitat i l’alumnat de l’ESO.

CCOO demanem a la gerent del CEB i a l’Ajuntament de Barcelona que repensin la seva decisió. CCOO presentarem una instància amb aquesta denúncia.

Des de CCOO també denunciem el tancament de grups, que podeu veure en aquesta nota CAP TANCAMENT DE GRUPS!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.