INFORMACIÓ INICI DE CURS

EL CEB ens presenta un Excel amb tot el personal municipal que hi ha en cada centre educatiu de Barcelona, docents, PAE, PAS i personal del Consorci d’Educació, i ens faran arribar aquesta informació a la part sindical.

En aquest Excel, falten les de Massana.

CCOO demanem noms i llocs de treball, d’alguns, que només tenim números.

Com ja portem reclamant fa dos anys, des de CCOO, les plantilles de CRP s’estan amortitzant i les estan cobrint amb personal de la Generalitat. No hi estem d’acord CCOO.

A l’Ajuntament hi ha hagut una disminució de places de reforç COVID respecte l’any passat perquè les han repartit de manera diferent amb la Generalitat.

Hi ha dos dotacions a la Pau per Projecte Reprèn, de les escoles de segones oportunitats i son personal de l’Ajuntament de Barcelona.

Us passarem més dades en el moment que tinguem l’Excel.

ADJUDICACIONS

La part sindical qüestiona les adjudicacions, CEB explica que hi ha un problema perquè les llistes estan molt buides, ara per cobrir una substitució o vacant, primer s’utilitza la borsa municipal, després la de la Generalitat i si no es troba a ningú es contracte personal proposat per la direcció del centre.

CEB es queixa del funcionament del programa informàtic de l’ajuntament, CCOO li diu que pregunti com ho fan a l’IMEB que gestionen les escoles bressol, escoles de música i conservatori.

ACTUALITZACIÓ BORSES DOCENTS

Dilluns 18 començaran a publicar les llistes municipals amb els dies treballats actualitzats, i començaran per primària. Posaran unes dates per poder fer al·legacions si hi ha errors.

PLANTILLES DE DOCENTS MUNICIPALS

Ja fa anys es va consensuar un procediment per confeccionar noves borses de treball, però és un procés molt costós i ara el revisarem. Ens han de convocar per poder resoldre aquest tema i que el funcionament de les borses de docents siguin transparents.

La part sindical demanem que es faci ja la comissió per tractar aquest tema tal com esta al conveni 2017-20 i el CEB no ha complert.

Es torna a demanar a CEB llistat de professorat PT amb titulació universitària.

El pas de PT a PS qui tingui els requisits es farà quan es faci a la Generalitat.

PERMIS PER CONFINAMENT D’UN FILL/A

Ens informen que es la mateixa normativa que el curs passat per docents.

El PAS no tenen aquest permís perquè a l’Ajuntament de Barcelona no tenen aquest permís.

PAE ens han d’informació si tenen el permís o no.

PLA DIGITAL

Els mentors digitals han d’arribar a tos els centres, també als municipals, però el CEB ens informa que no saben encara quan.

TEST SEROLÒGIC

CCOO demana si es farà test serològic al personal dels centres educatius i al personal municipal del CEB , com estan fent a la resta de l’Ajuntament de Barcelona amb un acord amb l’Hospital del Mar.

CEB diu que no, que es farà el mateix que es faci a centres de la Generalitat, que serà el que acordin educació i salut. També ens informa que a l’edifici de Plaça Urquinaona tampoc els han fet.

CCOO reivindiquem que som personal municipal i hem de tenir els mateixos servies i drets. Que tot el personal tant de centres com d’Urquinaona han de tenir la oportunitat de triar si volen o no fer-se la prova perquè som personal de l’Ajuntament de Barcelona.

INTRANET MUNICIPAL

CCOO demanem informació sobre la intranet municipal quan tindran accés el personal del CEB.

El CEB ens informa que quasi tenen solucionat els correu corporatius per poder accedir a la intranet, que pel personal dels centres serà XTEC i que pel personal d’Urquinaona serà GENCAT i que només falta acabar de signar l’acord entre l’IMI i el CEB.

El CEB ens comunica que al gener es confia que finalment el personal municipal del CEB tindrem accés a la intranet de l’Ajuntament de BCN, i hi haurà un apartat pel personal del CEB.

També ens explicant que estan canviant els rellotges de marcatge igual que l’Ajuntament i es farà amb la fitxa i no amb la impremta digital.

COMISSIÓ TÈCNICA DE MASSANA

Massana, CEB ens diu que espera que en base al document que ja tenim al novembre tornarem a reunir-nos per tancar el tema de contractació, funcionament de la Massana i la seva plantilla.

COMISSIÓ TÈCNICA DEL PAE

Des de CCOO demanem informació sobre quan es tornarà a convocar la comissió del PAE per acabar de tractar els temes pendents i sobre tot, oposicions TEE i la seva titulació, es convocarà reunió per solucionar problema de personal sense titulació.

El CEB demana als sindicats que aportem idees i propostes i que properament ens informarà d’un dia per fer la propera reunió.

RLT INCIAL DEL CEB

CCOO demanem quan ens faran arribar a la part sindical la RLT inicial que estem demanant fa ja 2 anys, des de CCOO.

El CEB ens informa que falten un parell de coses i que espera a finals de gener poder donar-nos la RLT a la part sindical.

INFORMACIÓ COVID

CCOO demanem que ens informin de la nova normativa dels contactes estrets, si les direccions tenen accés per veure si la vacunació de la COVID.

CEB que si es pot veure la vacunació, però que ara no sap si son les direccions, si es el metge col·legiat, diu que està regulat per un decret llei. També ens informen que les direccions tenen tota la informació sobre contactes estrets,..

CCOO demana al CEB que ens passi aquesta informació per saber la normativa per si tenim consultes o queixes.

COMISSIÓ DE BORSES PAS I PAE

Des de CCOO demanem quan serà la reunió de la comissió de borses, i disposar de les borses actualitzades i la seva publicació.

El CEB ens diu que ens convocarà properament i publicaran desprès.

ATENCIÓ AL PERSONAL PER RECURSOS HUMANS

Davant les queixes per les dificultats per comunicar-se amb el CEB, aquest planteja que faran un FAQS, si en les preguntes freqüents no es troba resposta es podrà enviar un mail, continuarà la possibilitat de la cita prèvia telefònica o per víddeo conferència.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.