REUNIÓ COMITÉ SALUT LABORAL DE L’IMEB 02.03.2021

Des de CCOO us informem que avui, 2.3.2021, hem mantingut una reunió amb al CSSL de l’IMEB.

En aquesta reunió hem tractat els següents temes:

El seguiment i aplicació dels protocols de gestió de casos covid19 a les Escoles Bressol Municipals

L’administració ens ha fet arribar un informe on es recull el grau d’incidència de casos Covid-19 als centres educatius des de que es van posar en marxa el mes de setembre.

Les dades són les següents, el 98´7% del temps els han funcionat amb normalitat. La incidència ha estat menys significativa del que es preveia tenint en compte la situació d’inici i les característiques de l’etapa 0-3. Actualment només hi ha dos grup bombolla confinats i s’observa un decreixement de les incidències.

Reconeixen la feina per part de l’IMEB que han portat a terme les professionals, tant els equips com les direccions, que han fet possible que les escoles es mantinguin en funcionament.

Vacunació de la COVID-19

l’IMEB ens explica el pla de vacunació que els criteris de vacunació dels diferents col·lectius depenen del Departament de Salut de la Generalitat.

El personal de centres educatius a Barcelona ciutat, a data d’avui, és del 31% del personal vacunat amb la primera dosi.

Anirem rebent els SMS dins del pla de vacunació.

Des de CCOO hem fet arribar les consultes que ens heu enviat.

Les persones que estan de baixa per malaltia, o embaràs o les mares lactants caldrà que es posin en contacte amb el seu metge de capçalera per avaluar la possibilitat o no, de vacunar-se.

Les persones que han tingut COVID19 els darrers sis mesos no entren de moment en aquesta primera fase, aniran informant.

Ens confirmen que les persones que fan suplències també formen part del Traça Covid i es mantindrà un centre de referència per evitar altes i baixes al sistema i poder rebre la vacuna com la resta de personal.

Avaluació de riscos laborals

La posada en marxa de l’avaluació de riscos als nous centres educatius (Germanetes, Auroa, La Morera), EBM Tres Tombs i el seu espai familiar (que han tingut ampliacions) i l’Escola de Segones Oportunitats.

Pel que fa als informes d’avaluació de riscos dels nous centres, s’establirà aviat un calendari per portar-ho a terme.

Revisió mèdica anual

Una altra qüestió que ens heu fet arribar es la revió mèdica anual.

La podeu sol·licitar directament a través de Quirón Prevenció, podeu demanar cita per telèfon al 674060185 o bé per correu electrònic a l’adreça: [email protected]. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Quan demaneu cita per a l’examen de salut, heu de tenir present que s’ha de realitzar en horari laboral, i que s’ha d’avisar al vostre cap amb 8 dies d’antelació a la cita.

TRIPTIC RECONEIXEMENT MÈDIC AJUNTAMENT DE BARCELONA

Per a qualsevol consulta estem a la vostra disposició.