PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ

En el document  Catàleg Formació Transversal Aj BCN 2022_OA.xlsx trobareu una descripció de l’oferta que, des de la Gerència de Persones i Desenvolupament Organitzatiu, s’ofereix com a formació transversal a l’Ajuntament de Barcelona i els seus ens instrumentals dins el període 2022. Les accions estan ordenades pels diferents àmbits d’actuació i trobareu les dades bàsiques de cadascuna.

Només poden demanar cursos de la programació Transversal les persones acollides a l’Acord de condicions laborals de l’Ajuntament de Barcelona.

Podeu triar com a màxim 2 accions formatives. L’elecció ha d’estar orientada al lloc de treball (s’han de respectar els col·lectius a qui s’adrecen les diferents accions) i serà validada per l’Àrea de Recursos Humans i Organització del Consorci d’Educació de Barcelona.

Tingueu en compte que algunes accions formatives tenen requeriment previs i/o observacions importants (cal tenir coneixements previs, etc). Trobareu la informació al camp OBSERVACIONS. 

Les persones interessades a realitzar algun dels cursos relacionats han d’enviar un correu a [email protected]  abans de les 12:00 hores de dijous dia 2 de desembre  indicant les següents dades:

codi acció formativaNom acció formativaCognom 1 Cognom 2NomDNIEmail(corporatiu)
      

Cal que respecteu el format de la plantilla de recollida de dades. És imprescindible que figurin TOTES les dades (primer i segon cognom, nom, DNI i correu corporatiu) i el codi i nom de l’acció formativa. Només són vàlides adreces de correu corporatives, no són vàlides ni adreces genèriques ni Gmail, Hotmail, Yahoo, etc. 

Es molt important que el DNI estigui escrit sense punts ni espais (p.e.: 46889345Y)

En el moment que l’Ajuntament confirmi l’assistència  a un curs, rebreu la comunicació pertinent.

Especificitats de la programació transversal 2022

 Totes les accions formatives s’ofereixen en modalitat virtual i es realitzaran a través de l’Entorn virtual d’aprenentatge de l’Ajuntament i/o d’una plataforma de videoformació (Zoom, Webex, etc.).

 Trobareu 3 tipus d’accions formatives: asíncrones (no requereix connexió simultània), síncrones (sí que en requereixen) i les que combinen els dos formats anteriors.

 La majoria de les accions formatives estan basades en un model d’aprenentatge asíncron i funcionen de la següent manera:

·     El curs té una data d’inici, una data de finalització i un calendari que indica els terminis de lliurament d’activitats de cada mòdul.

·     Els cursos no requereixen connexió simultània ni amb la persona docent ni amb la resta de persones que estan fent el curs.

·     Els continguts i les activitats estan disponibles a l’aula virtual i hi podem accedir en qualsevol moment dins dels terminis que figuren al calendari del Pla docent.

 Si en algun curs s’ha previst alguna sessió complementària de videoformació, la persona docent ens facilitarà amb suficient antelació, la data i les instruccions per fer-hi la connexió.

 Enguany incorporem com a novetat les microformacionsaccions formatives síncrones de dues hores de durada amb una metodologia molt pràctica i que es faran per plataformes de videoformació (Zoom, Webex, etc.).

 La majoria dels cursos virtuals tenen acreditació d’aprofitament. És a dir, per obtenir l’acreditació cal lliurar totes les activitats dins del termini a l’aula virtual i obtenir la puntuació mínima determinada.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.