CCOO us informa de la reunió mantinguda a la Comissió Paritària de Seguiment, Comitè d’Empresa del CEB.

L’únic punt de l’ordre del dia ha estat la gestió del personal que presta serveis com a informador/a tramitardor/a al CEB, a les Oficines Municipals d’Escolarització (OME) i l’oficina d’Urquinaona.

Hem arribat a un acord en la provisió dels llocs de treball de les noves oficines o en l’ampliació de personal a les ja existents, substitucions i altres.

En el punt de la provisió de les oficines que ja tenen el seu equip i la de nou barris, la qual porta tancada poc més d’un any, CCOO després de parlar amb el personal d’aquestes oficines, hem dit a l’administració que és un problema organitzatiu per obrir una oficina, la qual ja estava operativa i que per això no hem de moure els equips que ja estan funcionant i que en el seu moment, la gran majoria, van anar per indicacions del CEB.

CCOO hem expressat que aquest problema que portem fa uns dos anys està passant factura a aquest personal i que si volen afectar a tots els equips s’ha de fer amb un concurs de mobilitat, tal com es fa a l’Ajuntament de Barcelona.

L’empresa ens ha dit que no farà un concurs de mobilitat.

També ens ha comunicat el CEB que el personal tramitador informador que estan prestant els seus serveis amb un altre departament, màxim el 28 de febrer, es parlarà amb ells/elles per saber si els interesa tornar al seu lloc de referència o continuar al lloc on estant actualment, perdent el complement d’atenció directa.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.