Des de CCOO us volem informar de la publicació provisional dels resultats de la primera i segona prova de l’oferta pública del personal auxiliar administratiu de l’Ajuntament de Barcelona.

RESULTATS PROVISONALS PRIMERA PROVA

RESULTATS PROVISIONALS SEGONA PROVA

PRESENTACIÓ D’AL·LEGACIONS

S’informa que, d’acord amb l’apartat 8.5.2 de les bases reguladores, les persones aspirants que desitgin formular al·legacions contra els resultats provisionals, disposaran de 5 dies naturals a partir de l’endemà de la seva publicació, des del dia 22 al dia 27 de setembre ambdós inclosos, per presentar-les telemàticament.

Per formular les seves al·legacions les persones aspirants hauran de procedir de la següent manera:

1) Accedir al tràmit de “Sol·licitud telemàtica” a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament, des de l’apartat “Oferta pública d’ocupació”> “Oferta Pública” i triant a continuació la convocatòria corresponent.

En cas que les persones aspirants tinguin accés a la Intranet Municipal ho hauran de fer dirigint-se des de la pròpia Intranet a l’apartat Selecció i Provisió > “Oferta pública” i dins de la columna “Accés a tràmit” clicar a “Sol·licitud telemàtica” dins de la convocatòria corresponent.

2) Confirmar la convocatòria en què es vol procedir a fer el tràmit.

3) Finalment, en l’apartat “Adjuntar documentació”, annexar dins del camp “Document 1” un únic document en format PDF amb les al·legacions a presentar.

Es recorda que de conformitat amb l’apartat 8.5.2 ja mencionat de les bases reguladores, les al·legacions presentades durant aquest termini es consideraran resoltes amb la publicació dels resultats definitius de la primera prova “Prova de coneixements”.

Per qualsevol consulta estem a la vostre disposició,


image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.