Des de CCOO volem informar el personal PAS del Consorci d’Educació de Barcelona de la situació de la formació transversal del 2021 de l’Ajuntament de Barcelona de la qual en el mes de novembre del 2020 vam rebre un correu per a sol·licitar-la.

En cursos anteriors es donava una clau i contrasenya per poder accedir perquè l’accés era des d’un lloc web que no era la intranet municipal, com sabem el personal del CEB no té accés a la Intranet Municipal.

Aquest any 2021, per seguretat, s’ha d’accedir des de la intranet municipal a l’aula virtual, per poder realitzar la formació transversal i la prova de nivell, els cursos no seran de forma presencial per causa de les mesures de salut per la COVID sinó que es faran de forma telemàtica.

Arran de les proves de nivell, que s’havien de realitzar en apuntar-se a algun dels cursos, des de CCOO vam començar a parlar amb el CEB per veure com el seu personal podria fer-les.

Des del CEB ens van dir al principi que era un problema de xarxa, des de CCOO vam parlar amb l’Ajuntament perquè no podia ser que per un problema de xarxa el personal del CEB no pogués fer la formació transversal.

La sorpresa va ser quan l’Ajuntament de Barcelona i després ens ho va confirmar el CEB, ens va dir que no era un problema de Xarxa sinó que era un problema de la compra de llicències.

CCOO ens vam posar a treballar parlant amb el director de Recursos Corporatius del Consorci d’Educació de Barcelona, mostrant la nostra indignació pel fet que per un problema de llicències es discriminés al personal del CEB i que no pogués realitzar la formació transversal de l’Ajuntament 2021.

Des de CCOO també vam exposar el problema a la Comissió de formació de l’Ajuntament i a la Mesa General perquè també per la seva banda treballessin amb el CEB per poder donar formació al seu personal que presta els seus serveis al Consorci d’Educació de Barcelona.

Ara mateix, des de la Gerència del CEB ens informen que estan preparant ja el calendari amb l’Institut Municipal d’Informàtica per disposar d’Intranet Municipal i així solucionar aquest greu problema.

Des de CCOO esperem que des del CEB no ens donin més excuses i aviat tot el personal tingui intranet i es puguin realitzar els cursos de formació de l’Ajuntament sense cap discriminació pel fet de treballar en el Consorci d’Educació.

Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu a [email protected].

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.