Des de CCOO us volem informar, que la Gerència del Consorci d’Educació de Barcelona ha resolt aprovar amb data 5 d’octubre de 2021, la convocatòria, i les bases específiques que han de regir-la, del procés de selecció per a la cobertura, mitjançant contractació laboral temporal , d’una plaça de tècnic/a superior en Medicina, de l’Àrea de Recursos Humans i Organització.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies naturals a comptar de l’endemà de la data de publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Les persones que desitgin prendre part en el procés selectiu hauran d’omplir i tramitar el formulari de Petició genèrica que es troba a la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya: Petició genèrica.gencat.cat, d’acord amb les indicacions recollides a l’annex I.

CONVOCATÒRIA I BASES

Les característiques de la convocatòria són les següents:

– Categoria: Tècnic/a Superior en Medicina

– Especialitat: Medicina del treball

– Tipus de contracte: Contracte laboral temporal

– Grup de titulació: Grup A, subgrup A1

– Retribució: 46.595,83 € (brut anual)

– Jornada: 37,5 hores setmanals – Horari comú

La convocatòria es regirà per les presents bases, i en tot allò no previst, pel Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d’octubre, pel que s’aprova el text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.