AMPLIACIÓ DE LA BORSA DE DIRECCIÓ D’ESCOLES BRESSOL

Des de CCOO us volem informar, que avui, 19 de maig de 2021, l’IMEB enviarà un correu electrònic a totes les educadores bressol interines de vacant estructural o amb interinatge de programa, que ens consta que tenen la titulació de mestra d’educació infantil, per informar-les del procés selectiu d’ampliació de la borsa de treball de director/a d’escola bressol. També s’enviarà un correu electrònic a les direccions de les escoles bressol perquè informin del procés al seu equip.

L’anunci d’ampliació de la borsa també serà publicat al Bulevard.

BASES AMPLIACIÓ DE BORSA DE DIRECTORA D’ESCOLA BRESSOL

Des de CCOO valorem molt positivament que la borsa de direccions sigui per a les interines amb vacant estructural o programa i que a més es guardi la seva plaça en el seu centre actual. Tenim personal de qualitat que coneixen les escoles bressol municipals i poden fer una gran feina de directores.

El termini per presentar-se al procés selectiu enviant el correu electrònic serà del dia 20 de maig fins al 3 de juny de 2021.

Els requisits per presentar-s’hi són:

– Estar en possessió del títol acadèmic de grau universitari o diplomatura de Mestre/a en Educació Infantil o titulació equivalent.

– Ser funcionari/ària interí/na en la categoria d’educador/a d’escola bressol de l’Institut municipal d’Educació de Barcelona, cobrint una vacant estructural o un interinatge de programa.


Les persones interessades en aquest lloc de treball hauran d’enviar un correu electrònic a la següent adreça rhimebselecció@bcn.cat especificant que volen participar en el procés de selecció d’ampliació de la borsa de directors/es d’escola bressol i fent constar: cognoms i nom, DNI, currículum vitae actualitzat, i telèfon de contacte. En el currículum vitae han d’informar: el títol acadèmic de grau universitari o diplomatura de Mestre/a en Educació Infantil o titulació equivalent, la relació dels cursos de formació i l’experiència professional.