Des de CCOO us volem informar que el dimecres, 2 de juny, hem tingut reunió amb e grup de treball del IMEB per treballar sobre, la proposta presentada per CCOO i UGT, sobre els horaris i reduccions de les educadores i educadors de les Escoles Bressol Municipals durant els mesos de juliol i setembre.

Aquesta reindivicació sobre el compliment del conveni de la reducció d’estiu a tot el personal educador d’escola bressol, la portem des de fa 2 anys, per les diferències amb l’IMEB en la forma d’entendre el conveni i amb la pandèmia pel mig.

Des de l’IMEB finalment, ens han fet arribar una proposta amb la línia que portàvem demanant, han fet uns càlculs de la jornada que es fa a les escoles de les mares i les reduccions de jornades (1/2 i 1/3) i han vist que la nostra reindivicació estava fonamentada.

Des de l’administració han fet un càlcul d’hores tenint en compte la jornada anual per aplicar aquestes reduccions de manera equitativa a tot el personal.

Per aquest motiu ara els sindicats del grup de treball, mirarem la graella que ens han enviat, i el dimecres vinent direm si estem d’acord que a partir d’aquest juliol es faci efectiu, a la pròxima reunió del grup de treball.

En aquell moment us farem arribar com queden les hores setmanals, però ús avancem que tant les mares com les persones que fan 1/2 jornades i 1/3 de jornada es reconeixerà aquesta reducció de jornada per conveni.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.