Pública

El Departament ens ha convocat avui als sindicats de la Mesa Sectorial a una reunió informativa sobre la Borsa de treball per informar-nos que, per la manca de recursos humans i materials provocada per la crisi sanitària, els ha estat impossible baremar adequadament els mèrits de tota la gent que ha aportat la documentació per inscriure’s a la borsa de treball des de l’1 d’abril de 2019.

El 15 d’abril, ja va treure una resolució amb la llista de persones admeses i excloses que contenia una gran quantitat d’errors i, per aquest motiu, van publicar-la de nou el 17 d’abril. En aquesta última llista també s’han detectat nombrosos errors i el Departament ha decidit deixar-la sense efectes i esperar que la situació generada per la crisi sanitària millori per poder publicar una nova llista. Queda, per tant, ajornada sine die la publicació de la llista. Hem demanat que la llista que es publiqui sigui provisional i que es doni un termini suficient per a fer reclamacions abans que surti la llista definitiva. El Departament ha dit que intentarà fer-ho així, tot i que dependrà de les possibilitats informàtiques que tinguin.

Pel que fa als nomenaments el Departament ha confirmat que es faran de manera ordinària.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies