Nota del Departament d’Educació sobre la situació del personal que presta serveis educatius amb menors a càrrec afectats per la COVID-19. Adaptació de la nota de Funció Pública.

Personal que presta serveis als centres educatius que té al seu càrrec menors que han estat confirmats amb COVID-19.   

Ha de fer aïllament domiciliari com qualsevol altre cas de contacte estret i la situació és assimilada a Accident de Treball (AT).

Personal que presta serveis als centres educatius que té al seu càrrec menors de 12 anys que han de fer aïllament tot i no haver estat contagiats amb COVID-19.   

Ha de prestar serveis en règim de teletreball les cinc jornades diàries setmanals amb l’aplicació de qualsevol sistema de flexibilitat horària, règim de torns i fixació d’horaris especials. 

Si no és possible l’anterior, s’autoritzarà un permís per conciliació. Aquest permís es concedirà prèvia declaració responsable de la persona interessada relativa a què no hi ha cap persona que pugui fer-se càrrec dels fills o filles. 

Aquest permís retribuït es pot concedir igualment durant una part de la jornada de treball sempre que s’acrediti que no pot atendre’s adequadament el menor a càrrec.   

  
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.