Inscripció borsa de treball docent

Ja s’ha activat l’aplicatiu pel qual es poden veure els cossos i especialitats convocats per cada àrea territorial. Recordem que les persones interessades a apuntar-se en la borsa docent ho podran fer en les especialitats i territoris on s’obri la convocatòria.

Enllaç a l’aplicatiu

Per saber com inscriure’s a la borsa de treball docent, podeu consultar aquest enllaç, on s’explica els passos que heu de realitzar.

Com inscriure’s a la borsa docent

Important

Aquestes són les respostes que hem rebut del Departament d’Educació a qüestions que li hem plantejat:

  • Les persones que ara s’apuntin a la borsa docent, podran “congelar” el número (no disponibilitat)? Podran marcar períodes de no disponibilitat una vegada s’hagi comprovat que compleixen els requisits (amb la validació de la documentació presentada) i hagin accedit provisionalment a la borsa.
  • Les persones que ara s’apuntin a la borsa docent, podran modificar dades en els períodes establerts? Podran fer-ho, igual que la resta de persones inscrites a la Borsa, una vegada s’hagi comprovat que compleixen els requisits (amb la validació de la documentació presentada) i hagin accedit provisionalment a la borsa.
    Períodes de modificació de dades durant el curs 20-21: del 14 al 21 de setembre / del 16 al 23 de novembre / del 25 de gener a l’1 de febrer / del 22 al 29 de març de 2021.
  • Les persones que ara s’apuntin a la borsa docent, podran participar en els nomenaments telemàtics massius? Sí, en participaran,  una vegada s’hagi comprovat que compleixen els requisits (amb la validació de la documentació presentada)  i hagin accedit provisionalment a la borsa.
  • Quins efectes tindran les renúncies a una substitució de les persones que ara s’apuntin a la borsa docent? Si en els actes de nomenament telemàtics no s’accepta un nomenament, o bé la persona no es connecta, la pèrdua del número d’ordre de barem no afecta a les persones que hagin accedit a la borsa de forma provisional i mentre es trobin en aquesta situació, fins a la resolució definitiva de la convocatòria d’accés en tràmit.
  • Les persones que ara s’apuntin a la borsa docent, podran participar en les adjudicacions provisionals de l’estiu vinent? Podran participar en els nomenaments de l’estiu en el moment en què s’hagi resolt la
    convocatòria i formin part definitivament de la borsa.

Si voleu rebre tota la informació actualitzada i realitzar consultes al respecte, us podeu apuntar al butlletí “Inscripció a la borsa docent” si encara no esteu apuntats, que trobareu en aquest enllaç:

Butlletí d’inscripció a la borsa docent

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]