Des de CCOO demanem que el personal substitut apuntat a la darrera borsa i amb serveis prestats  pugui participar a les adjudicacions d’estiu

Des de CCOO demanem que el personal substitut apuntat a la darrera borsa i amb serveis prestats  pugui participar a les adjudicacions d’estiu

Les persones que es van apuntar a la borsa de treball docent des de l’abril 2019 fins el 14 de març del 2020 no han pogut ser baremades degut a dificultats internes del Departament relacionades amb el confinament. CCOO considerem que aquest fet pot provocar una situació molt injusta, especialment per a la gent que té serveis prestats i que, si haguessin pogut quedar incloses en la borsa docent de forma definitiva, haurien de participar a les adjudicacions d’estiu i tindrien la possibiltat d’aconseguir una vacant pel curs 2020/21. 

Des de CCOO, demanem, per tant, al Departament que faci tot el possible perquè totes les persones que tinguin serveis prestats puguin accedir a les adjudicacions d’estiu. Cal buscar solucions i així li hem exigit al Departament. Des de CCOO hem demanat al Departament que se’n parli urgentment en Mesa Sectorial i hem proposat que s’habiliti l’aplicatiu, perquè totes les persones que tenen serveis prestats, incloses les persones provisionals de la borsa 2019/20, puguin fer la sol·licitud de les adjudicacions, restant a l’espera de la publicació de la llista definitiva de la borsa docent que hauria de sortir abans de la publicació de les adjudicacions d’estiu. D’aquesta manera ningú perdria el dret a participar a les adjudicacions.

Les persones substitutes que no tenen serveis prestats no estan afectades en principi per l’endarreriment de la publicació definitiva de la borsa i el curs que ve estaran admeses a la borsa de forma definitiva tal com va indicar el Departament en Mesa Sectorial i, per tant, podran participar de forma normal als nomenaments d’inici de curs.

El Departament no pot deixar sense opcions tot aquest personal substitut que ha estat treballant quan se li ha demanat i que ha deixat feines o canviat de residència per optar a la possibilitat de tenir feina en el proper curs.

Des de CCOO donem total suport a aquests treballadors i treballadores. Trobareu aquí el seu manifest i vídeo reivindicatiu.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]