CCOO reclama al Departament que TOT el personal interí-substitut pugui modificar dades

La resposta que va fer el Departament d’Educació a la pregunta de CCOO i altres sindicats a una sèrie d’incidències en l’aplicatiu de modificació de dades ha estat aquesta:

Les persones que han participat en la convocatòria d’accés oberta l’1 d’abril de 2019 poden consultar les dades de la borsa 2019-2020 , però únicament poden modificar les dades de la borsa 2020-2021 LES PERSONES QUE TINGUIN SERVEIS PRESTATS, atès que les que no tenen serveis prestats no surten a la borsa 2020-2021

Les persones que han participat en la convocatòria oberta l’1 d’abril de 2019, i que NO TENEN SERVEIS PRESTATS, si bé no estan incloses inicialment en la borsa 2020-2021 , seran incloses en el moment en què es resolgui la convocatòria i podran participar en els nomenaments previstos per a cobrir substitucions durant el curs, a partir de l’1 de setembre.

Un cop s’hi incloguin en la borsa 20-21, podran modificar les seves dades.

Des de CCOO no estem d’acord amb aquesta resposta del Departament d’Educació:

Cal recordar que aquest personal docent, al principi del curs, no podien modificar dades de la borsa i, després de lluitar-ho, vam aconseguir que durant aquest curs tothom pogués modificar dades. Per aquest motiu no entenem aquest canvi de criteri.

A més a més, a la resposta diu que podran modificar dades un cop s’incloguin a la borsa, però això vol dir que podran modificar dades abans que hi hagi els nomenaments de finals d’agost o que ho podran fer en els períodes marcats ja pel curs vinent? Des de CCOO considerem que aquest col·lectiu hauria de poder modificar dades ara o assegurar que es podrà fer abans dels nomenaments de finals d’agost.