Octubre 2020: Ajudes dentàries i oculars de MUFACE. Canals disponibles per a presentació de sol·licituds en paper.

MUFACE ha extremat les mesures de precaució, habilitant diferents canals per a la sol·licitud d’ajudes dentàries i oculars en paper corresponent a octubre. Aquesta mesura afecta els mutualistes jubilats, voluntaris i beneficiaris a títol propi, que poden fer ús d’aquesta possibilitat i no són subjectes obligats a tràmit electrònic. En atenció a col·lectius vulnerables, amb la finalitat d’evitar riscos innecessaris per a la salut, les oficines de MUFACE reserven l’atenció presencial per a qüestions urgents de tipus sanitari o que no admetin una altra via de tramitació.

Així, mutualistes no actius, voluntaris i beneficiaris a títol propi han de tramitar la sol·licitud d’ajudes dentàries i oculars durant el mes d’octubre per aquests canals:

Altres registres: Poden presentar-ho en paper en aquestes oficines generals de registre (OIAC): https://www.mptfp.gob.es/portal/delegaciones_gobierno/delegaciones.html

(D’acord amb l’Art. 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre)

  • Per la Seu Electrònica de MUFACE, utilitzant Cl@ve, certificat electrònic o DNI electrònic. (Aquest canal està sempre disponible i és possible presentar sol·licituds 365 dies a l’any, les 24 hores).

Les persones que no puguin descarregar l’imprès, han de sol·licitar-lo al seu servei provincial per telèfon o per email i li ho enviaran per correu postal.

En aquest enllaç poden consultar totes les adreces: https://www.muface.es/muface_home/atencion-al-mutualista/nuestrasoficinas.html

En cas de sol·licitar cita prèvia per a tramitar aquesta prestació, li lliuraran l’imprès i haurà de presentar-lo per correu postal o a través d’una oficina de registre general.

MUFACE remetrà missatges als mutualistes afectats per correu electrònic i altres canals.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.