EDUCACIÓPública

La Junta de Personal va convocar una concentració aquest dimecres 2 de desembre davant el centre

La Junta de Personal Docent no universitari del Maresme i Vallès Oriental ha denunciat un abús de la direcció en la confecció dels horaris del professorat.

El centre, aquest curs 2020-2021, assigna 27 hores i mitja de permanència setmanals quan n’haurien de ser 24, que és el que marca la llei. Aquestes hores de més es destinen a fer guàrdies per substituir companys i companyes de baixa i també a desdoblar grups.

Els Documents per a l’organització i la gestió dels docents publicats pel Departament d’Ensenyament el dia 6 d’agost de 2020 en el punt 1.2 especifiquen l’horari dels docents de secundària. L’apartat A d’aquest punt deixa clar que les hores de permanència al centre en horari fix són 24. Això inclou 19 hores lectives i 5 hores  complementàries: guàrdies, reunions setmanals d’equips docents i d’àmbit entre d’altres. No obstant, en aquest centre s’estan duent a terme més de 5 hores complementàries.

La millora de la qualitat educativa no pot ser l’excusa per a trepitjar els drets laborals dels i les docents.

La concentració es va realitzar el dia 2 de desembre, a les 9.50 hores, davant la porta de l’Institut.

Recull de premsa de la notícia en aquest enllaç.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies