60% de la paga de 2013. Segueixen les arbitrarietats del govern

Per fi cobrarem una altra part del que ens deuen fa 7 anys. Tothom a l’hora? NO!!! No sigui que fer alguna cosa bé faci que ens malacostumem!!!

La Generalitat segueix entestada en la seva actitud de sempre: arbitrarietat en el tracte a les seves treballadores i treballadors, una manera de demostrar “qui mana” amb una absoluta manca d’empatia per aquelles i aquells que fan funcionar dia a dia l’administració de la Generalitat.

Parlem d’un deute de fa 7 anys. Una retallada aplicada sí o sí, a tothom a la vegada. Ara, el Govern ens pagarà una part d’aquest deute. Però no tothom cobrarà a la vegada. El personal en actiu, a la nòmina de juliol. La resta, el mes d’octubre. Per què???

No ho hem pogut aclarir. Sincerament, només ho podem interpretar com una mostra més de la seva manera de fer habitual.

Si l’explicació és que “el sistema” no admet fer-ho tot a la vegada, només se’ns acut tornar a recordar al Govern que poden encarregar un nou sistema de gestió de les nòmines actualitzat al segle XXI. Fa anys que els hi diem. Molt parlar de digitalització, de reptes de futur, però sembla que quan ho fan, això no ha d’anar en benefici de les persones treballadores.

CCOO considerem inadmissible, hem de dir-ho una vegada més, el tracte que aquest Govern dona al conjunt de les persones que fan funcionar els serveis públics.

Més informació:

Cobrament aquest juliol del 60% de la paga extra pendent del 2013 (reunió de Mesa General de Funció Pública de 15 de juny de 2020)