Darrera actualització: MAIG 2020 (complement de tutoria )

CCOO som un sindicat que està present en tots els àmbits de negociació col·lectiva al sector de l'educació. Hi som tant en les Meses que negocien les condicions laborals que depenen del departament d'Educació o de la Generalitat com en les d'àmbit estatal. Tanmateix, som presents en les negociacions que afecten a docents, monitores i monitors, vetlladores, personal de suport, personal d'aministració i serveis i totes les categories professionals que intervenen en l'Educació.

Recuperació de les pagues de 2013 i 2014

Fruit d'aquesta presència, vam aconseguir pactar el desembre de 2018 el compromís de la Generalitat de retornar les pagues que ens deuen.  Gràcies a aquest pacte s'ha establer el següent calendari de recuperació de les pagues que encara ens deuen:

Augments retributius

Per altra banda, el mes de març de 2018 es va signar un pacte a nivell estatal entre els sindicats més representatius i el govern estatal. Aquest acord establia un augment en les retribucions per tot el personal que cobra de les administracions públiques, entre els que hi ha els treballadors i treballadores de la concertada. aquest. Acord especifica que, per l’any 2019, s’incrementarien les retribucions en un 2,25% més un 0,25% variable en funció d’un creixement del PIB igual o superior al 2,5%, que efectivament s’ha produït. Queda pendent un augment del 0,25% que cada administració destina a la seva massa salarial en Fons Addicionals.

Així doncs, les retribucions pel personal de la concertada vigents són les següents:

(Més informació sobre el complement de tutoria).

*Correspon als nivells de BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS

COMPLEMENTS MENSUALS CÀRRECS DIRECTIUS 2020

Pots llegir i descarregar tota la informació al nostre full d'Actualitat:

 

Comparteix.

Comentaris tancats.