La Inspecció de Treball ha donat la raó a la treballadora que, assessorada per CCOO, va demanar gaudir tant de les vacances acordades, com d’un permís de matrimoni sobrevingut.

Una treballadora d’una escola bressol municipal gestionada per Cavall de Cartró va haver de recórrer a Inspecció de Treball per tal de gaudir tant de les seves vacances, ja acordades amb l’empresa, com dels quinze dies de permís per matrimoni. L’empresa va denegar la demanda de la treballadora al·legant que els dies per matrimoni “queden superposats” a les vacances. CCOO vam assessorar des de l’inici a la treballadora i finalment Inspecció de Treball ens ha donat la raó. Com diu literalment l’informe “O la treballadora fa vacances, o gaudeix del permís, no pot fer les dues coses alhora”. Per tant, la treballadora té dret a gaudir d’aquests quinze dies i Inspecció aixeca acta d’infracció contra l’empresa.

Des de CCOO continuarem al costat de totes les treballadores de les escoles bressol per defensar els seus drets. Amb tu, tenim la força!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.