Notícies: #NiInfectadesNiCongelades

#NiInfectadesNiCongelades: Més accions a Girona

Al ple de l’Ajuntament de Girona s’ha aprovat la moció de CCOO Educació en relació a la ventilació a les aules i altres espais dels centres educatius per part del Departament d’Educació com a mesura per evitar la transmissió de la COVID-19.

#NiInfectadesNiCongelades: Més accions al Berguedà

Al ple de l’Ajuntament de Berga s’ha aprovat la moció de CCOO Educació en relació a la ventilació a les aules i altres espais dels centres educatius per part del Departament d’Educació com a mesura per evitar la transmissió de la COVID-19.

Denunciem les baixes temperatures! #NiInfectadesNiCongelades

Si al teu centre de treball esteu patint de temperatures inferiors als 17ºC, posa’t en contacte amb la teva delegada de CCOO o omple el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu i farem les actuacions necessàries per denunciar la situació tant legalment com davant de l’opinió pública.

#NiInfectadesNiCongelades: Més accions al Berguedà

Avui, 10 de desembre de 2020, al ple del Consell Comarcal del Berguedà s’aprova la moció de CCOO Educació en relació a la ventilació a les aules i altres espais dels centres educatius per part del Departament d’Educació com a mesura per evitar la transmissió de la COVID-19.