Defensem les treballadores del lleure!

La Federació d’Educació de CCOO denuncia públicament que moltes empreses del lleure educatiu i sociocultural estan utilitzant tots els mecanismes possibles per desprendre’ns de treballadores abans que la situació generada pel Coronavirus hagi tingut conseqüències econòmiques.

Avui mateix estan plantejant acomiadaments per finalització de contractes d’obres i servei, suspensió de contractes per força major i expedients de regulació temporal. En moltes ocasions, fins i tot telefònicament. En la gran majoria dels casos, són empreses sense representació sindical, que s’aprofiten d’aquesta situació.

Aquesta tarda ens reunirem amb les patronals del lleure per intentar consensuar les actuacions en aquesta situació.

Exigim a les empreses que estiguin actuant d’aquesta manera, que deixin de cometre il·legalitats, ja que les CCOO no en deixarem cap d’impune, començant per publicar el seu nom.

A les treballadores, els hi demanem que qualsevol document de l’empresa el signin com a NO CONFORME i es que posin en contacte immediatament amb el sindicat al següent correu electrònic específic: ccoolleurecoronavirus@gmail.com

 

Comparteix.

Comentaris tancats.