FINALITZEM EL CURS!!!

Places vacants curs 2020- 2021

A 14 de juliol ha finalitzat el període de sol·licitud de noves vacants pel curs 2020-2021 de les categories:

  • EEE (133)
  • TIS (10)
  • Fisioterapeutes (15)

Han  participat les persones de la borsa de treball de cada categoria.

Com ja sabeu també s’ha obert un període per modificar la disponibilitat geogràfica i horària de la borsa.

En aquest moment la borsa està sent actualitzada amb la suma de temps treballat que li correspon a cadascú i se li donarà publicitat. Un cop finalitzat tot aquest procés entre la primera o segona setmana d’agost s’informarà del resultat de les adjudicacions i de la plaça pel curs vinent.

Places de Reforç pel curs 2020-2021

En el context de la COVID -19 i  per Acord de Govern es preveu un increment de personal laboral de les següents categories:

TEI 415 (Cat.Central 38; Maresme 51; BCN Comarques 42; Baix Llobregat 50; Vallès Occ. 53; Girona 71; Lleida 27; Tarragona 37; T Ebre 10; Consorci BCN 36)

TIS 325 (no saben la distribució exacte)

EEE en centres d’educació especial 45

Netejadores ajudants de cuina 14

Educadores de Llars d’infants, el corresponent a 60 dotacions amb les quals es cobriran les reduccions de jornades.

Un total de 859 contractacions que CCOO treballarem per aconseguir que esdevinguin vacants, ja que les necessitats d’aquest personal depassa les més immediates de la pandèmia.

Per altra banda volem destacar la manca de previsió de més recursos  a les Llars d’infants. Els contractes tindran durada de curs escolar amb data de finalització 31 d’agost de 2021

Oposicions TEI

El període d’inscripció finalitza a 31 de juliol de 2020. El departament ens informa que s’han presentat unes 5.000 sol·licituds. Tanmateix ens han informat que la llista provisional de persones admeses i excloses no serà publicada fins a finals de setembre. Ja us informarem quan es publiqui i és molt important consultar aquest llistat perquè en el cas de quedar exclosa hi ha un període de deu dies per fer l’aportació de documents i  esmenar el motiu de l’exclusió.

Amb aquest resum de la reunió us desitgem que passeu un bon estiu!!!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.