TORNADA A LES CLASSES- SETEMBRE 2020

Companyes i companys,

Avui torna l'alumnat a les aules. Les heu estat preparant perquè després de 6 mesos sense ser-hi, les tornin a trobar acollidores. Perquè les sentin segures i perquè tornin a gaudir dels aprenentatges i de l'amistat. Heu fet tota la feina que se us demana i molta més.

Però el Govern no ha fet la seva part de feina. S'ha dedicat a fer discursos en lloc de posar els recursos per reduir les ràtios, per incrementar la neteja i la desinfecció i per garantir els equips de protecció necessaris.

Des de les CCOO hem CONTINUAT treballant durant tot l'estiu per intentar que això no passés. Perquè defensem que les escoles han d'obrir i que no han de ser un pol de contagi. Continuarem batallant amb tots els mitjans que siguin necessaris. Per això ens trobaràs sempre al teu costat per reclamar col·lectivament i et demanem que et posis en contacte amb nosaltres sempre que ho necessitis.

 

Et demanem que emplenis aquest formulari sobre les mesures i recursos que teniu a l’abast al teu centre. Amb les teves respostes ens ajudaràs a valorar les accions de pressió i les demandes més adequades a plantejar al Departament d’Educació i et podrem donar suport.

Formulari d'incidències

Comparteix.

Comentaris tancats.