CCOO CONTINUAREM TREBALLANT PER A LA CONSOLIDACIÓ I ESTABILITZACIÓ DE L’OCUPACIÓ PÚBLICA, CONTRA LA PRECARIETAT I PER L’AMPLIACIÓ DE LES PLANTILLES

La recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) sobre abús o frau en la contractació en l’àmbit de les administracions públiques no aporta diferències substancials respecte d’altres sentències precedents sobre la qüestió.

Una vegada més volem reiterar el nostre compromís amb l’estabilitat del personal interí i temporal, sempre atenent a les vies legalment establertes per a no frustrar el que ha de ser el mecanisme que acabi d’una vegada per sempre amb aquesta situació de precarietat.

CCOO exigim al Govern i al conjunt d’administracions públiques, responsabilitat, compliment dels acords signats, reconeixement de tota l’experiència i professionalitat del personal que es troba en aquesta precària situació, absolutament aliena a la seva voluntat, així com, una vegada hagin superat l’estat d’alarma a conseqüència de la propagació del COVID-19, s’agilitzin tots els processos selectius

CCOO instem que es posin en marxa, d’una vegada per sempre, les mesures dissuasives i sancionadores per a evitar l’abús o frau en la contractació, que ha de comportar a més la sanció i responsabilitat dels gestors públics que la incompleixin.

CCOO també instem al Govern a tirar endavant els plans d’ocupació necessaris per a recuperar l’ocupació pública perduda i reforçar els serveis públics, que s’estan veient, ara més que mai, imprescindibles per a garantir els drets a la ciutadania.

Departament d’Educació

La situació d’emergència sanitària està afectant a molts àmbits laborals i, entre ells, la realització de les oposicions ja previstes.

El departament ha manifestat que, independentment de l’ajornament de la publicació de la convocatòria de les oposicions, segueix treballant per fer-les possible en el període previst.

Per CCOO no és temps de distreure’s sinó d’insistir en la necessitat de fer servir tota la normativa vigent per aconseguir l’estabilització de les places aprovades.

Us continuarem informant de totes les novetats que es puguin produir.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.