En el document adjunt trobareu tota la informació detallada per participar al procediment de selecció de personal del Departament d’Educació per a les categories professionals de fisioterapeuta, d’educador/a d’educació especial i d’integrador/a social en centres públics amb personal propi procedent de la borsa de treball, que tindrà lloc del 30 de juny al 14 de juliol de 2020.

Comunicat per a les persones participants de la borsa de treball de personal d’administració i serveis, i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per cobrir vacants i substitucions en règim de contracte laboral en centres del Departament d’Educació

El Departament d’Educació ha de cobrir diversos llocs de treball vacants de les categories professionals de fisioterapeuta, d’educador/a d’educació especial i d’integrador/a social en centres públics amb personal propi procedent de la borsa de treball. Per atendre aquesta necessitat, es farà un acte d’adjudicació d’aquests llocs de treball de manera telemàtica, tenint en compte l’ordre de puntuació de les persones candidates.

L’inici dels contractes es preveu que sigui a partir de l’1 de setembre de 2020.

Categories professionals objecte d’adjudicació

  • Fisioterapeuta
  • Integrador/a social
  • Educador/a d’educació especial

Persones convocades

Únicament seran tingudes en compte les persones candidates de la borsa de treball que disposin d’una sol·licitud activa i admesa, i que es trobin entre els números d’ordre per a cada categoria següents:

  • Fisioterapeuta: del número d’ordre 1-001 al número d’ordre 1-100.
  • Integrador/a social: del número d’ordre 1-001 al número d’ordre 1-100.
  • Educador/a d’educació especial en centres públics: del número d’ordre 1-001 al número d’ordre 1-900.

Acte d’adjudicació

L’acte d’adjudicació telemàtic esmentat es fa mitjançant el formulari publicat a aquest efecte en els enllaços següents:

El termini per emplenar-lo és des del 30 de juny fins al 14 de juliol de 2020.

Un cop recollides totes les sol·licituds, s’adjudicaran les places segons rigorós número d’ordre per cada categoria a la borsa, i sempre que la persona tingui sol·licitud activa per a la categoria i comarca que sol·licita.

Com emplenar el formulari

Per tal d’acreditar la identitat, cal emplenar tots els camps obligatoris del formulari. Les persones que constin com a admeses en la borsa en més d’una categoria professional de les categories objecte d’adjudicació, poden emplenar els formularis corresponents, tenint en compte el següent: en primer lloc s’adjudicaran els llocs de treball corresponents a la categoria de fisioterapeuta; en segon lloc, els llocs de la categoria d’integrador/a social i, finalment, els llocs de la categoria d’educador/a d’educació especial.

En el cas que s’obtingui una plaça mitjançant el primer formulari (fisioterapeuta) no es tindrà en compte el segon (integrador/a social) ni el tercer formulari (educador/a d’educació especial). Així mateix, en el cas que s’obtingui plaça en el segon formulari (integrador/a social), no es tindrà en compte el tercer formulari (educador/a d’educació especial).

Cal tenir en compte que només s’atendran les peticions per a les comarques que els participants tinguin actives en el moment de l’adjudicació.

En el cas que es triï més d’una plaça de la mateixa categoria, s’ha de marcar l’ordre de prioritat, atès que les places d’una mateixa categoria s’adjudicaran d’acord amb aquest ordre.

Adjudicacions

Un cop finalitzat el termini per presentar el formulari es faran les adjudicacions d’acord amb les peticions rebudes i l’ordre a la borsa, i les persones que tinguin adjudicació rebran la comunicació habitual a través de la web de l’aspirant (i amb els avisos de cortesia per SMS i/o correu segons es tingui configurat).

L’obtenció d’una adjudicació de les que s’hagin sol·licitat en el formulari enviat pressuposarà la renúncia automàtica al contracte actualment vigent, que es produirà amb efectes del dia immediatament anterior a la data d’inici del nou contracte.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.