PERSONAL LABORAL D’ATENCIÓ EDUCATIVA A L’ESCOLA INCLUSIVA

Per al bon funcionament de les escoles i instituts hi ha d’haver un increment de Educadores d’Educació Especial i Integradores Socials. Aquestes dues categories professionals són  recursos indispensables per garantir una educació de qualitat i per poder donar resposta a tota la complexitat de l’escola inclusiva.

Els nous pressupostos preveuen  un increment de 184 places d’aquestes categories professionals. CCOO valorem positivament aquest increment encara que el considerem insuficient per atendre totes les necessitats derivades del Decret d’Escola Inclusiva. 

Us informem que properament tindrem una reunió de mesa tècnica d’escola inclusiva amb el Departament, en la que volem abordar els següents temes:

Auxiliars d’Educació Especial

Continuem demanant que aquest personal esdevingui Educador d’Educació Especial, ja que la feina que desenvolupen és la d’aquesta categoria i s’ha de reconèixer.

Educadors d’Educació Especial

El nostre principal objectiu és recuperar l’horari d’atenció directa als infants de 25h. Ho aconseguirem !!   

El dia de 25 de febrer, va ser publicada la Resolució EDU/560/2020, amb el resultat de les Habilitacions realitzades durant l’any 2018. Les persones que hagin passat el procés d’habilitació rebran una comunicació per part del Departament  per e-valisa i també constarà al seu  ATRI.

Tal com tenim acordat aquest estiu es realitzarà una nova edició del curs d’habilitació.

Recordar-vos que el Departament continua oferint les Unitats formatives previstes per la consecució de la titulació de Tècnic en Integració Social.Si heu rebut informació per part del Departament és convenient que contesteu a la comunicació.

Des de CCOO treballem  perquè ningú es quedi sense habilitar ni titular. Farem la pressió necessària per aconseguir una pròrroga perquè cap EEE  quedi exclosa per aquest motiu.

Integradores Socials

Aquesta figura és cada vegada més important i necessària  als centres educatius és per això que des de CCOO demanem una TIS a cada institut i a  totes les escoles de màxima complexitat. 

Aquests professionals no poden continuar compartint dos centres, amb les dificultats que això comporta per al  desenvolupament de les seves tasques i les dificultats de coordinacions amb altres professionals. 

Desde CCOO continuem lluitant  per millorar les condicions laborals del personal d’atenció educativa i dignificar la seva figura dins els centres educatius.  

COBRAMENT DEL 2% D’INCREMENT SALARIAL!

EL MES DE FEBRER HEM COBRAT A EFECTES D’1 DE GENER L’INCREMENT SALARIAL

AQUÍ TROBAREU LES NOVES TAULES SALARIALS

S’HA INICIAT LA NEGOCIACIÓ DEL VII CONVENI. LA NEGOCIACIÓ DEL vii CONVENI HA DE POSAR EN VALOR LA NEGOCIACIÓ COL LECTIVA. ARA ÉS EL MOMENT D’INTRODUIR MILLORES I CANVIS EN EL CONVENI. CONTEM AMB LES VOSTRES APORTACIONS (aquí)

JUBILACIONS PARCIALS

Hem aconseguit que el Departament comenci a aplicar la nova normativa de Seguretat Social que fa referència a les jubilacions parcials i estan estudiant diferents formes de compactació.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.