El Departament no vol negociar cap millora laboral pel proper curs

Fa tres anys que el Departament ens ha estat dient en les meses sectorials que, tot i compartir en gran part la legitimitat de les nostres reivindicacions i acceptar que implementar-les comportaria una millora de la qualitat de l’ensenyament públic, no podia negociar cap millora, perquè els pressupostos estaven prorrogats.

Ara ja tenim uns pressupostos i el que posen damunt la mesa de negociació és que no hi ha res a negociar perquè estan tancats, que hem d’esperar al pressupost de l’any que ve per aconseguir alguna cosa.

Tots els sindicats de la mesa sectorial hem sortit molt decebuts i hem fet un comunicat conjunt. Després d’anys de suportar les retallades, de sentir dir que no ens podien retornar les condicions laborals perdudes, tot i haver sortit de la crisi, degut a la manca de pressupostos, ara ens diuen que ja hi ha pressupostos, però que tampoc ens retornaran res més enllà del que ja hem aconseguit gràcies als acords signats per CCOO de retorn de les pagues extres i d’augment salarial.

No hi ha dret. El Departament no valora el seu personal. Els treballadors i treballadores estem fartes de que se’ns menystingui. Estem cansades de tenir tanta paciència. Estem cansades de tenir tanta feina i tan pocs recursos per fer-la. Necessitem retornar a unes condicions que ja eren difícils fa deu anys, però que eren millors que les que tenim ara.

Comunicat conjunt