Reunió del Comitè de Seguretat i Salut del Consorci d’Educació de BCN

Dijous 28 de maig va tenir lloc la reunió del Comitè de Seguretat i Salut del Consorci d’Educació de Barcelona 

L’administració va començar manifestant que només el 18% de les preinscripcions han estat presencials i tot un èxit, segons ells no han rebut cap incidència. 

En canvi la portaveu de les direccions dels centres educatius va manifestar els problemes que han tingut els centres amb la recepció dels EPI’s, la mala qualitat dels guants que es desfeien al llarg del temps a les mans, la manca de pantalles i que algunes escoles han hagut de comprar guants i mascaretes pel seu compte. També manifesta que en alguns centres la preinscripció presencial va estar més nombrosa, per tant el Consorci no està en plena certesa.

Pel que fa a la reobertura dels centres, el consorci manifesta que el mes de juny s´obren els Centres, que d’entrada el personal vulnerable no pot anar presencialment a treballar, i les persones que tinguin familiars o persones a càrrec seu, també podran quedar excloses  d’anar al centre. El Consorci diu que es lliuraran tots els EPI’s necessaris als centres: mascaretes, guants, pantalles,..

Des de CCOO comentem totes les nostres demandes i propostes i rebem el suport de la resta de sindicats i de la representant de les direccions que explica que no es poden obrir els centres tal com ho està presentant el Consorci.

CCOO també vam informar que hem fet una denúncia a Inspecció de Treball, justament per no haver-hi ates cap de les nostres demandes i voler forçar una obertura sense condicions.