EDUCACIÓEducació Ajuntament de BarcelonaBressol (ajBCN)

Des de CCOO us volem informar que el passat dilluns, 14 de desembre, ens vam tenir Comissió de Seguiment de Conveni a l’IMEB, per tractar els següents temes:


1. Compactació de jornada en dies sencers. Des de CCOO i UGT vam proposar a l’administració la possibilitat d’allargar la compactació de jornada durant almenys tot el curs 2020/2021 atenen, a les circumstàncies excepcionals que estem vivim arrel de la pandèmia i facilitar així la continuïtat i estabilitat dels equips de les Escoles Bressol Municipals.
L’administració ha acceptat la proposta i per aquest motiu les persones treballadores que compacten actualment la seva jornada, ho podran continuar fent durant tot el curs.


2. El nombre d’hores de borsa no recuperable per els anys 2021 i 2022
Després del càlcul realitzat per RRHH de l’IMEB i mostrar-nos el full de càlcul que han treballat, hem sabut el nombre total d’hores: 


·  Per l’any 2021 hi haurà una bossa de 13 hores a gaudir entre el gener del 2021 i com a data límit el desembre del mateix any.


·  Per l’any 2022, cal dir, que aquest càlcul és avançar-se molt, doncs, ens donen un nombre aproximat, que podrà estar sotmès algunes modificacions al no disposar del calendari de l’any 2022. A data d’ara es preveu una bossa de 14 hores a gaudir entre el gener del 2022 i com a data límit el desembre 2022.


Per últim, hem emplaçat per la propera reunió de Comissió de Seguiment de Conveni per tractar el tema de la Reducció horària proporcional als mesos juliol i setembre per les diferents jornades.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies