Reducció de dues hores d’activitats complementàries per al personal funcionari docent que tingui entre 55 i 64 anys 

 El Departament d’Educació ha publicat la informació de  la sol·licitud de reducció de jornada de dues hores d’activitats complementàries per al personal docent entre 55 i 64 anys indicant que tenen de termini fins el 14 de setembre per fer la sol·licitud.

Segons la informació publicada al Portal de centres, el personal funcionari docent que tingui entre 55 i 64 anys destinat en centres docents dependents del Departament d’Ensenyament, centres de recursos educatius per a deficients auditius (CREDA) i centres educatius per a deficients visuals (CREDV) que tingui més de 15 anys de serveis en qualsevol nivell educatiu de l’ensenyament públic no universitari, tindrà una reducció de 2 hores d’activitats complementàries setmanals de presència al centre per fer activitats d’una altra naturalesa.

S’ha de lliurar a la direcció del centre.

Termini de presentació de sol·licituds: No més tard del 14 de setembre del curs per al qual es sol·licita.

Al formulari de sol·licitud trobareu la normativa que regula la reducció i la documentació que cal adjuntar, si escau.

Formulari de sol·licitud

La Federació d’Educació de CCOO hem denunciat que aquesta mesura suposa una retallada més en les condicions laborals dels docents. CCOO estem indignats davant d’aquesta actuació unilateral del departament que modifica l’aplicació del punt 1.3. de l’acord de la mesa sectorial de 17 de novembre de 2005, signat en solitari per CCOO.