Pròxims nomenaments: 10 de setembre. Bargalló es necessiten més nomenaments!

NOMENAMENTS TELEMÀTICS

El 10 de setembre de 2020 els serveis territorials del Departament d’Educació i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenament telemàtic  entre el personal inscrit a la borsa de personal interí docent*.

Què cal fer?

  • La informació detallada del procediment es troba al web dels serveis territorials sol·licitats com a preferents i del Consorci d’Educació de Barcelona.
  • El 10 de setembre*, abans de les 10 hores, es publicarà el número d’ordre del personal convocat als actes de nomenament a l’apartat Personal convocat a les adjudicacions. (Enllaç per veure el personal convocat per territoris i cos)
  • Per saber el resultat de l’adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l’aplicació, cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o, si no se’n té, amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el mateix sistema.
    Complementàriament, les persones a les quals s’assigna una vacant reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb aquesta indicació.
  • Dins de la franja horària de connexió que s’estableix a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió, la persona que té assignada una vacant, ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació. Per accedir a l’aplicació, cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o, si no se’n té, amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el mateix sistema.

Enllaç per veure el personal convocat per territoris i cos

Propers nomenaments telemàtics i franges horàries de connexió

Durant els períodes lectius del curs, els nomenaments telemàtics ordinaris es duen a terme els dimarts i els divendres de cada setmana. Consulteu la franja horària de connexió a l’apartat “Dies d’adjudicació i franja horària” dels webs dels serveis territorials corresponents:

Més informació de la borsa docent i resolució de dubtes en aquest enllaç.

 

CCOO Educació exigim nomenaments massius i un inici de curs amb garanties de seguretat:

Bargalló, l’emergència sanitària educativa que vivim requereix personal docent suficient. Nomenaments massius JA!

Prioritats per a un inici del curs escolar amb garanties de seguretat per a treballadores, alumnat i famílies