Primers nomenaments de setembre: Bargalló, l’emergència sanitària educativa que vivim requereix personal docent suficient. Nomenaments massius JA!

PROPERS NOMENAMENTS PER AL CURS 20-21

Davant l’inici del curs 20-21 en un context ple d’incerteses i de molta preocupació per l’educació, exigim al Departament que s’imposi la coherència i la urgent necessitat de nomenar tot el personal docent i educatiu pertinent per abordar-lo amb les màximes garanties, i no només per cobrir sobreràtios!

La comparativa entre els nomenaments d’agost del curs passat i el d’enguany dona una xifra molt inferior als nomenaments del curs 19-20. No s’entén!

Ja ho vam denunciar al juliol i ara s’ha comprovat totalment necessari: s’han de baixar les ràtios dels grups estables. Una decisió que arriba tard i sense concrecions clares. Per això reclamem que es faci efectiu en els nomenaments previstos aquesta setmana, entre dijous 3 i divendres 4 de setembre, que s’han anunciat com a nomenaments massius. Han de donar resposta a l’emergència educativa en què viurem el curs 20-21, una emergència ja anunciada a final de curs i que s’ha fet de màxima prioritat ara. Es requereixen solucions precises, ràpides i contundents, sense ambigüitats ni febleses.

Els centres educatius han de conèixer JA tota la plantilla, per planificar el curs, sense més demores injustificables ni instruccions contradictòries. Les direccions estan fent esforços titànics per organitzar i adaptar els recursos que tenen, però no són suficients. La responsabilitat del Departament és dotar-los de tot el que necessitin, preservant la seguretat i la salut tant de l’alumnat com del personal dels centres, l’única manera per garantir l’educació presencial, la que volem per la nostra societat.

RECLAMEM NOMENAMENTS MASSIUS PER COBRIR REALMENT TOTES LES NECESSITATS QUE L’EMERGÈNCIA EDUCATIVA REQUEREIX.

NOMENAMENTS TELEMÀTICS

Les franges horàries de connexió, per serveis territorials, són les següents:

3 de setembre

De 10 a 11.30 h

Consorci d’Educació de Barcelona
Serveis Territorials al Baix Llobregat
Serveis Territorials a Tarragona
De 12 a 13.30 h

Serveis Territorials a Lleida
Serveis Territorials a Catalunya Central

4 de setembre

De 10 a 11.30 h

Serveis Territorials al Maresme – Vallès Oriental
Serveis Territorials a Girona
Serveis Territorials a Barcelona Comarques
De 12 a 13.30 h

Serveis Territorials al Vallès Occidental
Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre