Nou número d’odre i modificació dades de la borsa docent pel curs vinent

Avui, 26 de maig de 2020, ja es pot consultar el número d’ordre de la borsa de treball per al curs 2020-21 i modificar les dades que tindran efecte pel proper curs. El termini per presentar reclamacions contra el nou número d’ordre provisional obtingut serà del 26 de maig al 4 de juny, ambdós inclosos.

IMPORTANT: Les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent que no tenen serveis prestats, i no s’han apuntat a la borsa en la última convocatòria, han de confirmar que volen romandre en la borsa de treball. Per fer-ho, cal que entrin en l’aplicatiu i automàticament confirmar que es volen mantenir a la borsa de treball  de personal docent

Accés a l’aplicatiu

Recorda que cada curs escolar, el Departament d’Educació confecciona una llista única a Catalunya dels candidats a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics del Departament.

Les persones que formen part de la borsa de treball de personal interí docent, que han prestat serveis com a personal interí d’algun cos docent no universitari a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, tenen assignat el número d’ordre inferior a 55.000. En aquest bloc estan incloses les persones que han participat en la convocatòria oberta per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, i que tenen serveis prestats.

Les persones que van superar la fase d’oposició de la convocatòria oberta per la Resolució EDU/1/2019, de 2 de gener, però no van estar seleccionades i no han prestat serveis com a personal interí i substitut docent, tenen un número d’ordre superior o igual a 55.000 i inferior o igual a 60.000.

Les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent que no han estat nomenades, o no ho han estat amb posterioritat al seu últim ingrés, tenen un número d’ordre superior a 60.000. Les persones que han participat en la convocatòria oberta per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, i que no tenen serveis prestats, si bé no estan incloses en aquest apartat inicialment, seran incloses en el moment en què es resolgui la convocatòria i podran participar en els nomenaments previstos per cobrir substitucions durant el curs, a partir de l’1 de setembre.