Incorporació com mutualistes a MUFACE dels docents provinents procés d’ingrés 2018-2019

Amb data 1 de setembre s’incorporen a destí definitiu i passen a ser mutualistes obligatoris de MUFACE gairebé 4.500 mutualistes de Cossos docents no universitaris, provinents del procés d’ingrés realitzat a Catalunya.

La informació necessària per a realitzar l’alta en entitat sanitària, que és la primera gestió que han de realitzar, així com tots els continguts d’interès, estan a la web, en la Guia de Nous Mutualistes, en AQUEST ENLLAÇ.

Dues qüestions importants:

  • Es recomana l’alta a través del canal electrònic, més ràpid ( ENLLAÇ a SEU ELECTRÒNICA) , així com realitzar l’Alta de Beneficiaris per aquesta mateixa via.
  • La gestió presencial en les oficines de MUFACE exigeix cita prèvia, tal com pot veure’s en la nostra pàgina web. A Barcelona, se sol·licita trucant al 060 o amb el tràmit en la seu electrònica, sense necessitat d’identificació electrònica, i a Girona, Lleida i Tarragona trucant o escrivint un email al servei Provincial (veure dades de contacte EN AQUEST ENLLAÇ)

MUFACE està enviant correus electrònics als nous mutualistes amb aquesta informació, i s’ha posat de moment un primer tuit des del compte oficial @mufaceoficial