Correcció d’errades sobre la resolució de convoctòria d’oposicions docents

El Departament d’Educació ha publicat una correcció d’errades sobre la Resolució EDU/17/2020 de convocatòria d’oposicions.

Els canvis més destacats són:

  • Les especificacions sobre el format de la programació inclosos a l’annex 5 es mantenen, però es fan extensives a les especialitats de tots els cossos (en la convocatòria només estaven concretades per a les especialitats del cos de professorat de secundària i no per les d’escoles oficials d’idiomes, ni pel professorat o mestres de taller d’arts plàstiques i disseny). Per tant, aquestes especificacions es concreten ara a l’apartat 6.5.1.1 de l’annex 1.
  • A l’annex 1, apartat 6.8.3, s’inclou la referència als temaris de grec i llatí.
  • A l’apartat sobre l’exposició de la unitat didàctica de l’annex 5, hi ha un canvi significatiu en el redactat. Es diu que a la unitat didàctica s’han de concretar, almenys, els objectius d’aprenentatge que es pretenen assolir, les competències o capacitats que es desenvolupen, tots els continguts (no només els que es prioritzen en la unitat didàctica com deia la resolució), els criteris d’avaluació, les activitats d’ensenyament i aprenentatge (no la seva descripció) i els aspectes organitzatius i metodològics bàsics, la temporització i les connexions amb altres matèries, crèdits o mòduls professionals o assignatures relacionades, així com les estratègies d’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu.
  • També, es corregeix la normativa d’ordenació curricular de l’annex 6.

Teniu la publicació de la correcció d’errades en aquest enllaç.

 

Per més informació referent a les oposicions docents podeu accedir en aquest altre enllaç.