Borsa docent: Modificació dades.

El Departament d'Educació ha obert un nou període per a la modificació de les dades de la borsa docent. Aquest període és del 24 al 31 de gener de 2020.

Les persones que formen part de la borsa poden consultar les dades que hi consten per al curs 2019-2020, que són les que es tenen en compte per als nomenaments que es facin durant aquest curs.
El pròxim període previst per a la modificació de les dades de la borsa és del 23 al 30 de març de 2020.
Les persones que han participat en la convocatòria d'accés a la borsa oberta l'1 d'abril de 2019 també poden modificar les dades de la borsa.
Després que CCOO ho demanéssim diverses vegades el departament d’Educació, finalment permet que les persones que han accedit a la borsa provisionalment a través de la convocatòria oberta per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, a partir d’ara puguin modificar les seves dades que consten a la borsa de treball de personal interí docent en els períodes de consulta i modificació de dades que s’obriran durant el curs.
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies