Aclariments adjudicacions de destinacions provisionals i actualització dades de la Borsa docent curs 2020-21

Aquest dimecres 13 de maig hi haurà una mesa sectorial amb el Departament d’Educació en la qual es parlarà de la resolució de les adjudicacions d’estiu, la de confecció de plantilles i la resolució per actualitzar i modificar dades de la Borsa docent per al curs 2020-21.

La publicació de la resolució de les adjudicacions d’estiu ens permetrà donar resposta a moltes de les consultes que ens feu arribar, ja que fins que no es publiqui no podem respondre amb la seguretat de tenir la normativa que regularà aquest procés.

Paral·lelament a les adjudicacions d’estiu, el personal interí i substitut haurà d’actualitzar les dades de la borsa docent. És molt important diferenciar aquest procediment de l’anterior. Són dos processos diferents, amb aplicatius diferents, que convé distingir, perquè les seves dades i peticions donen opció a diferents tipus de nomenaments: interinatges o substitucions. 

La participació en les adjudicacions provisionals és el procediment per demanar vacants per al curs vinent, és a  dir per obtenir una plaça d’interinatge des de l’1 de setembre al 31 d’agost. Les vacants que s’assignen poden ser a sencera o a mitja jornada. Es poden sol·licitar places per a tot Catalunya, amb un mínim de peticions.

En canvi, l’actualització i modificació de dades de la borsa docent és un altre aplicatiu que serveix per ordenar les preferències (especialitats, llocs de treball, tipus de jornada, centres i àmbits territorials). Si no s’obté una vacant en les adjudicacions d’estiu, les dades de la borsa són les que es tindran en compte per accedir als nomenaments a partir de l’última setmana d’agost. Aquests nomenaments serviran majoritàriament per cobrir substitucions que finalitzaran, a tot tardar, el 30 de juny.  

*En l’actualització de les dades de la Borsa és molt important no confondre servei territorial preferent, amb l’opció de seleccionar tot el servei territorial, fet que implica la disponibilitat a treballar en qualsevol centre de l’àrea territorial corresponent.

Recorda que si vols rebre informació de les adjudicacions de destinació provisionals d’estiu i fer consultes et pots apuntar en el butlletí informatiu:

Formulari d’inscripció al butlletí informatiu sobre les Adjudicacions Provisionals d’Estiu