La pressió sindical de CCOO, aconsegueix que la direcció de la Fundació Vedruna Catalunya retiri en pocs dies la proposta unilateral que les treballadores fessin una donació voluntària del 10% del salari per evitar tancaments de centres.

CCOO hem denunciat que la Fundació ha de tractar els possibles problemes de repercussió laboral en l’àmbit de la negociació amb els delegats i les delegades sindicals, amb tota la transparència que exigeix el marc legal i buscant conjuntament les solucions de menor repercussió per als treballadors i les treballadores.

CCOO hem defensat que és responsabilitat de la direcció de la Fundació esgotar totes les vies al seu abast per solucionar la manca de finançament o la mala gestió de recursos.

CCOO hem guanyat que s’hagi tirat enrere la iniciativa i seguim lluitant perquè aquest episodi instauri el camí de la negociació amb la representació sindical per defensar els treballadors i les treballadores de les escoles Vedruna.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies