Retribucions a les escoles concertades 2020

Finalment s’incorpora el complement de tutoria!

Després de dos anys de la publicació del Decret que havia de fer posible el cobrament del complement de tutoria als centres concertats i una vegada aprovats els presupostos de la Generalitat per al 2020, s’incorpora a les nòmines amb efectes del mes de gener de 2020. Al complement de tutoria s’afegeix l’increment del 2% en tots els conceptes salarials. El complement de tutoria es començarà a percebre a la nòmina del mes de maig i els endarreriments corresponents als mesos de gener a abril s’abonarà al mes de juliol.

Podeu llegir tota la informació del nostre Full d’Actualitat sobre aquest complement seguint aquest enllaç

*Correspon als nivells de BATXILLERAT i CICLES FORMATIUS

COMPLEMENTS MENSUALS CÀRRECS DIRECTIUS 2020

Per altra banda i després d’un procés de negociació i pressió intensa, CCOO va aconseguir signar l’Acord amb garanties per a la recuperació de les pagues de 2013 i 2014. Aquest any 2020 el compromís és el de recuperar el 60% de la paga del 2013 que resta pendent però que, a hores d’ara, l’Administració encara no ha concretat en quin moment es farà  aquest  abonament.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies