Primera sessió del cicle de debats “I l’educació a Barcelona, què?”: L’educació com a servei essencial en temps de COVID -19?

Primera sessió del cicle de debats “I l’educació a Barcelona, què?”, sobre el paper social de l’educació: “L’educació com a servei essencial en temps de COVID -19?”.

La ciutat de Barcelona es va desconfinant lentament. Però, què passa amb els infants i joves, les escoles i el conjunt del món educatiu?  Ningú posa en dubte la importància de l’educació a la nostra societat, però ha tingut la centralitat que calia en aquests temps de pandèmia provocats per la COVID-19? Correm el perill que la crisi sanitària, social i econòmica es converteixi també en una crisi educativa?

Des del Consell Educatiu Municipal de Barcelona volen reflexionar i debatre al voltant de la importància social de l’educació a la ciutat de Barcelona. Analitzar què s’ha fet fins ara i quins  reptes caldrà abordar a mitja i llarg termini per tal de poder garantir les oportunitats educatives per a tothom.

I ho volen fer de forma col·lectiva amb el conjunt de la comunitat educativa. Perquè l’educació és un dret fonamental per construir una Barcelona més equitativa, crítica i oberta als canvis que se succeiran en els pròxims anys.

 

Sheila González, doctora en Polítiques Públiques i Transformació Social i investigadora postdoctoral al Departament de Sociologia, de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Jordi Collet, vicerector de Recerca i Transferència de Coneixement i professor de Sociologia de l’Educació de la Universitat de Vic.

Moderat per Pau Rodríguez, periodista de societat a Eldiario.es.

Benvinguda a càrrec de Maria Truñó, comissionada d’Educació.

16 de juny de 2020, de 18.00 a 19.30 h Cicle de debats: I L‘EDUCACIÓ A BARCELONA, QUÈ?
Confirmeu assistència al debat virtual a [email protected]

Enllaç plataforma Webex: cliqueu aquí

Per accedir a la plataforma Webex:

  • Entra a l’enllaç deu minuts abans de l’inici del webinar, per comprovar que pots accedir-hi sense problemes.
  • Et recomanem que et descarreguis l’aplicació amb anticipació, així t’asseguraràs del seu correcte funcionament i et podràs familiaritzar amb l’eina.
  • Assegura’t de tenir el navegador actualitzat.
  • Preguntes: podràs fer-ne a durant les intervencions a través del xat de l’aplicació. Per poder oferir una resposta més articulada, es recolliran les preguntes de manera global.
  • Per qüestions tècniques, i per assegurar una bona qualitat de so, es silenciaran tots els micròfons.
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]