Presentem la campanya “El món estrany de Mermel” per a lluitar contra la LGTBIQ+fòbia

CCOO Educació presenta la campanya “El món estrany de Mermel” per a lluitar contra la LGTBIQ+fòbia

La Federació d’Educació de CCOO ha preparat materials didàctics per a trencar amb els estereotips i rols de gènere, destinats a l’alumnat d’Infantil i Primària.

El pròxim 17 de maig, com cada any, la Federació d’Educació de CCOO commemora el Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia.

En un context sense precedents, com està sent el confinament, s’ha posat de manifest l’emergència social i la necessitat de no oblidar aquelles persones que poden tenir-ho més complicat en aquests temps.

Tenim el compromís d’avançar en polítiques educatives que afavoreixin altres maneres d’educar.

Les diversitats sexuals, d’identitat i d’expressió de gènere són qüestions de màxima prioritat en un marc en què les tensions poden créixer. Per això, generar entorns segurs i treballar en continguts educatius per a trencar els estereotips i rols associats al gènere són d’especial importància per a menors i la seva vivència en llibertat.

Per aquest motiu, FECCOO llançarà en els pròxims dies la seva campanya escolar El món estrany de Mermel, amb una sèrie de materials per a l’alumnat d’Infantil i Primària, composts per un llibre de contes i unitats didàctiques per a famílies i docents.

Igualment fem una aposta social i mediàtica de visibilització social de CCOO en contra de la LGTBIQ+fòbia amb l’eslògan: ArraCCOOnem la LGTBIQfòbia!

Animem a la participació activa del qui vulgui posicionar-se contra la LGTBIQ+fòbia i a favor de les diversitats, la igualtat i la llibertat.

Per descarregar les imatges, fes servir el botó dret i prem “Desa la imatge com a…”